NL FR

LAUCHING SOON : studentenkamers

Meer info aanvragen

Meer informatie?

Launching soon : studentenkamers

Dubbel voordeel : kinderen op kot én opbrengst

Uw kinderen beginnen binnenkort aan een hogere opleiding en u hebt nog een som geld om te investeren? Dan is de aankoop van een studentenkot een slimme zet.

Studentenkamers verhuren levert recurrente huurinkomsten op die – in tegenstelling tot het spaarboekje – meegroeien met de inflatie. Bovendien kunnen je kinderen ‘gratis’ op kot gaan.

De normen vandaag zijn streng om een studentenkot te bouwen of te renoveren. Dit brengt ook veel administratieve, emotionele en financiële rompslomp met zich mee. Daarom kiezen veel investeerders voor een studentenkot dat wordt uitgebaat door een professionele firma. Zij regelen met kennis van zaken de verhuring, het onderhoud, de reparaties en zorgen dat alles voldoet aan een reeks vrij strikte wettelijke voorwaarden zoals minimumoppervlakte en veilige gas- en elektriciteitsinstallaties. Een zorgeloze investering dus!

Een van de belangrijkste zaken waar je op moet letten is de locatie. De studentenkamers worden gebouwd in de regio van het Brusselse, dat met zijn vele hogescholen, universiteiten een groot aantal studenten huisvest.

Vandaag kent Brussel ongeveer 100 000 studenten en dit aantal blijft groeien. Van een grote huurdersmarkt gesproken!

Icoon Trésors d'Opale omgeving

Interessante prijzen

Icoon Trésors d'Opale omgeving

Fiscaal voordelig

Icoon Trésors d'Opale omgeving

Betrouwbare partner

Icoon Historisch

Toplocatie

Houd onze site in de gaten voor meer informatie of schrijf je in op de nieuwsbrief

© 2020 - Capital Real Estate·Disclaimer Privacy